Skip to content

Bedrijfsdakrenovatie: liever voorkomen dan genezen

Klimaatmodellen van wetenschappers van de TU Delft voorspellen dat zeldzame, extreme regenbuien naar verwachting de komende jaren zullen toenemen. De opwarming van de aarde, als gevolg van welke reden dan ook, is hier inherent aan. Op die manier wordt “eens in de 100 jaar” als gauw “eens in de 25 jaar” of met nog korter interval. Hoe incidenteel ook, dat soort calamiteiten wilt u als ondernemer voorkomen. Preventieve dak renovatie biedt daartoe een oplossing.

Herinnert u het zich nog, die extreme regenbuien medio 2021 in Limburg? De verwachting is dat zowel de frequentie als de hevigheid van dit soort noodweer in de loop van de 21e eeuw sterk toe zal nemen, ook in uw regio. Zorg er daarom voor dat uw bedrijfsdak in staat is om hevige watertoevoer adequaat te verwerken. Toplevel biedt u daarvoor professionele dakrenovatie aan. U zult zien, de kosten voor zo’n renovatie wegen absoluut op tegen de financiële gevolgen wanneer u geen voorzorgsmaatregelen neemt tegen dergelijke calamiteiten.

Dakrenovatie werk kostenbesparend en stress verlagend

Hoe vaak kijkt u op het dak van uw bedrijfspand? Weinig mensen besteden speciale aandacht aan de staat van hun dak. Je verwacht gewoon dat het betrouwbaar werkt, maar het is het meest kwetsbaar voor waardevermindering. Uw dak renoveren is noodzakelijk om het “schild” tussen uw bedrijf en externe factoren weer in optimale conditie te brengen.

Laat het over aan de beste experts van toplevel. Op basis van een uitgebreide dakinspectie geven wij gestructureerd inzicht in de kwaliteit van de daken van uw bedrijf. Onze aanpak van dakrenovatie is afgestemd op uw wensen, zodat u alleen betaalt voor het hoognodige.

Toplevel-Brandbox-Onderhoud

Toplevel biedt u:

Wij waarborgen dat u droog zit

We bieden een breed scala aan diensten van topkwaliteit. Ons doel is om uw bedrijfsvoering te vergemakkelijken door middel van preventief onderhoud en renovatie. Bij calamiteiten zijn wij gespecialiseerd in back-up met onafhankelijke leden die 24/7  hulpdiensten en middelen ter beschikking stellen. Zo kan acute dakschade snel hersteld worden.