Skip to content

Betrouwbaar dakonderhoud in Zuid-Limburg

Zuid-Limburg is niet de natste plek van ons land, en toch regent het daar significant meer dan in het nabij gelegen Midden-Limburg. Een van de verklaringen daarvoor is dat lucht die richting dit gebied waait als gevolg van het heuvellandschap opstijgt, waardoor deze afkoelt. Dat veroorzaakt wolken en dus regen. Dat het flink kan regenen bij u in de regio Zuid-Limburg is inmiddels wel duidelijk. En dat vormt een gevaar voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering. Door een dak lekkage kunnen al uw bedrijfsprocessen abrupt stagneren. Dat wilt u toch voorkomen of niet soms?

Periodieke dakinspectie voorkomt narigheid

Stel u eens voor dat bij de volgende heftige regenbui blijkt dat uw bedrijfsdak niet langer tegen al dat water bestand is en dat dat leidt tot:

een volledig natte werkvloer;
levensgevaarlijke omstandigheden;
voorraad die in 1 klap waardeloos is;
kapotte machines;
improductief personeel;
boze klanten die niet op tijd geleverd krijgen.
 

Wilt u tegen dat scenario direct actie ondernemen dan hebben wij goed nieuws voor u. Een van de leden van onze vereniging van dakspecialisten is direct bij u in de regio Zuid-Limburg, namelijk in Schinnen gevestigd. Vanuit deze locatie kunnen wij alle activiteiten verrichten die noodzakelijk zijn om uw bedrijfsdak weer perfect in orde te brengen. Van het uitvoeren van een snelle dakinspectie tot realisatie van volledige dakrenovatie.

Toplevel dakinspectie

Toplevel biedt u:

Een betrouwbaar team

Een lokale specialist die wordt ondersteund door partners gevestigd door heel het land. Daar profiteert u van in geval van calamiteiten. Onze specialisten, waaronder onze Toplevel-dakspecialist in Schinnen, steunen elkaar met expertise, mankracht en materieel. Op die manier is een oplossing altijd razendsnel gerealiseerd.

Maar voorkomen is beter dan genezen. Vraag daarom Toplevel Schinnen om periodieke dakinspectie en dakonderhoud uit te voeren op uw bedrijfslocatie in Zuid-Limburg. Dan komt u helemaal nooit voor vervelende verrassingen zoals een acute dak lekkage te staan.