Skip to content

Dak lekkage?

Bent u ondernemer en verricht u uw activiteiten vanuit een bedrijfspand? Vormt u een VVE en wilt u de vastgoedzaken goed regelen? Of werkt u voor een corporatie en heeft u het beheer van veel vastgoed onder uw hoede? In alle gevallen krijgt u met regelmaat te maken met lekkages van een dak. Dat leidt tot narigheid. Maar Toplevel lost het in een oogwenk voor u op.

Bij lekkage aan het dak is men vaak direct in rep en roer. En terecht, want personeel kan niet vooruit, huurders klagen steen en been of u krijgt zelf natte voeten. Om nog maar te zwijgen over alle kostbare gevolgschades die kunnen ontstaan. Dak lekkage of wateroverlast komt nooit op een gunstig moment. Onze calamiteitenservice biedt dan uitkomst. Bel ons na vijven, in het weekend of ’s avonds en wij lossen het voor u op.

Lekkages aan uw dak desgewenst binnen 24 uur verholpen

Toplevel is een professioneel samenwerkingsverband van dakdekkersbedrijven die samen een landelijke dekking realiseren. Dat betekent dat er altijd een gecertificeerd specialist bij u in de buurt is. Dankzij het Toplevel-initiatief heeft u 1 aanspreekpunt. Heeft de specialist in uw regio onvoldoende capaciteit, dan wordt een partnerbedrijf betrokken. Een dak lekkage is zo altijd in een mum van tijd vakkundig verholpen.

Toplevel-Brandbox

Toplevel biedt u:

Diverse vormen van dienstverlening

Een lekkage aan uw dak is een calamiteit. Het is prettig om te weten dat de dienstverlening van Toplevel erop is afgestemd om een calamiteit zo spoedig mogelijk te verhelpen. Maar voorkomen is beter dan genezen. U kunt de lekkages aan uw dak vermijden door een preventief onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Wij verrichten dan periodiek inspectie, maken de goten schoon en verrichten kleine reparaties. In geval van een grote herstelnoodzaak mag u van ons een aantrekkelijk geprijsde offerte verwachten voor een renovatie.

Vermijd kopzorgen en kies voor een dak boven uw hoofd dat onder beheer staat van Toplevel!