Skip to content

Dak lekkage direct verholpen

Geen enkele ondernemer zit te wachten op een lekkage aan het dak van zijn of haar bedrijfspand. Dat brengt uw operaties in direct gevaar en kan grote gevolgen hebben. We willen u niet onnodig bang maken, maar wat dacht u van:

  • Waterschade aan kostbare apparatuur?
  • Improductief personeel?
  • Belangrijke levertijden die niet gehaald worden, waarop uw klanten wellicht financiële claims indienen?

Helaas komen lekkages aan het dak van bedrijfspanden met steeds grotere regelmaat voor. De toenemende hevigheid van regenbuien is daar inherent aan, want op die manier wordt de afwatering nog extremer belast. Met Toplevel neemt u een specialist in de arm die uw onderneming draaiende houdt in geval van dak gerelateerde calamiteiten.

Onze Dakdekkersdienst staat 24 /7 voor u klaar

“Ja natuurlijk begrijpen wij dat het haast heeft, maar onze mensen zitten tot halverwege volgende week al helemaal vol. Ik kan dan pas een afspraak voor u inplannen”.

Bent u bang om dat te horen van de eerste de beste dienstverlener die u belt om een lekkage aan het dak van uw bedrijf te verhelpen? Dan wordt u niet echt geholpen, want zo lang kunt u niet wachten.

Toplevel staat garant voor snelle reparatie van daklekkages binnen redelijke tijd. Wij zijn een vereniging van dakdekkers die samenwerken om de best mogelijke service te bieden. Indien nodig kan een team van dakexperts binnen een uur worden uitgezonden, ook buiten kantooruren, laat in de avond, midden in de nacht en weekenden.

Toplevel dakinspectie

Toplevel biedt u:

Optimale samenwerking

Effectief calamiteiten verhelpen vereist de mogelijkheid om te kunnen opschalen. Om snel de juiste mensen en de juiste middelen ter beschikking te hebben zodat u als ondernemer geholpen kunt worden. Het verhelpen van bedrijfsdak lekkage is zo’n calamiteit. De capaciteit en productvoorraad van 14 afzonderlijke dakspecialisten staat u ter beschikking in geval van noodzaak tot het acuut verhelpen van lekkages aan het dak van uw onderneming. Onze leden kunnen gebruikmaken van elkaars expertise, implementatiemogelijkheden en middelen om snelle en optimale service te bieden.

Voor een snelle en optimale dienstverlening!