Skip to content

Dakinspectie door een specialist van Toplevel

Binnen Toplevel bundelen diverse dakspecialisten, gevestigd door heel Nederland, hun krachten om topkwaliteit dakgerelateerde serviceverlening te kunnen aanbieden. Dankzij onze  samenwerking bent u als dakeigenaar altijd gegarandeerd van een razendsnelle dienstverlening tegen een gunstige prijs. Een van de activiteiten van onze specialisten betreft het uitvoeren van dakinspecties.

Als eigenaar van een pand wilt u voorkomen dat u ineens, op een moment waarop dat nooit goed uitkomt, voor calamiteiten komt te staan. Denk aan lekkages of instortingsgevaar. Het gebruik van uw gebouw, bijvoorbeeld voor zakelijke activiteiten, is dan immers vaak lange tijd niet mogelijk. Door een van onze specialisten preventief dakinspectie te laten uitvoeren, voorkomt u dat u in de toekomst met vervelende verrassingen te maken krijgt.

Meerdere redenen voor het uitvoeren van dakinspecties

Laat u een dakinspectie uitvoeren door een van onze gecertificeerde dakspecialisten, dan wordt de conditie van uw dak volgens de NEN2767 norm beoordeeld. Dat geeft u veel informatie over het opstellen van een onderhoudsplanning en de kosten die daarmee samenhangen. Wij brengen de uit te voeren werkzaamheden voor preventief of correctief onderhoud en eventueel noodzakelijk schadeherstel voor u in beeld.

Vandaag de dag worden de specialisten van Toplevel ook dikwijls gevraagd om een dakinspectie uit te voeren voor  de plaatsing van zonnepanelen. Voor veel organisaties is verduurzaming immers aan de orde van de dag. Volgens uw installateur kan alles. Onze specialist zal onafhankelijk vaststellen of uw dak in constructief opzicht geschikt is voor het opgestelde zonneplan.

Toplevel-Brandbox

Toplevel biedt u:

Voor al uw dakzorgen

Van de oplossing van calamiteiten tot het uitvoeren van planmatig onderhoud. Onze specialisten zijn uw partner in volledige dakontzorging. Bent u geïnteresseerd in de uitvoering van dakinspectie? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Uw dak, onze zorg!