Skip to content

Dakreiniging en ontmossen zijn essentieel voor dakbehoud!

Iedere dakreiniging-expert die is aangesloten bij ons samenwerkingsverband is overtuigd van de meerwaarde van periodieke dakreiniging. Laat u als corporatie, VVE of landelijke overheidsinstantie met eigen vastgoed alleen het interieur en exterieur (gevelreiniging en glasbewassing) reinigen? In dat geval vergeet u een essentieel aspect: de reiniging van uw dak.

De vakmensen van Toplevel zijn u graag van dienst bij het behoud van uw vastgoed. Krijgt u te maken met een lekkage dan stagneert uw bedrijfsvoering dikwijls direct en kunt u niet zelden rekenen op flinke gevolgschade. Wij repareren uw kapotte dak zonodig binnen 24 uur, ongeacht de omvang van het werk. Maar waarom zou u gebruik maken van onze calamiteitenservice wanneer u nare gebeurtenissen kunt voorkomen met een een onderhoudscontract?

Toplevel dakreiniging expert met landelijke dekking

Onderhoud en de uitvoering van dakreiniging is een van de vormen van dienstverlening die wij onze klanten aanbieden. Veelal volgt dit op de uitvoering van een professionele dakinspectie op basis waarvan wij een MeerJarenOnderhoudsPlan (MJOP) voor u kunnen opstellen. Het onderhoudswerk van dakreiniging bestaat onder andere uit het ontmossen van het dak en het schoonmaken van de afwateringssystemen. Op die manier blijft overtollig water nooit op het dak aanwezig en krijgt dit geen kans om de bestaande dakbedekking aan te tasten.

header-viruma

Toplevel biedt u:

Altijd dichtbij

Het voordeel van Toplevel ten opzichte van lokale servicebedrijven is onze gegarandeerde hoge kwaliteit. Iedere dakreiniging-expert die bij onze vereniging is aangesloten is VCA gecertificeerd en hanteert procedures conform het KOMO proces certificaat BRL4702. Door onze intensieve samenwerking kunnen wij bovendien razendsnel service verlenen, tegen gunstige prijscondities en kunnen wij snel opschalen wanneer de situatie daarom vraagt.

Échte dakzekerheid, die krijg je alleen maar bij Toplevel!