Skip to content

Dakrenovatie door Toplevel in heel Holland

Toplevel is een samenwerkingsverband van een groot aantal dakspecialisten gevestigd in heel Holland. Al onze vakmensen  zijn gecertificeerd en genieten bekendheid en aanzien in de regio waarin zij werkzaam zijn. Samen zijn wij in staat om snelle en adequate totaalservice te bieden op het gebied van daksystemen. Dat betreft onder andere:

  • 24/7-calamiteitenservice
  • Verrichten van onderhoudswerkzaamheden
  • Volledige dakrenovatie

Door onze nauwe samenwerking ontstaan schaalvoordelen waardoor wij in staat zijn om onze diensten aan te bieden tegen uiterst concurrerende kosten voor u. Topkwaliteit dakrenovatie tegen een lage prijs: dat is Toplevel!

Verouderd dak: renovatie is de oplossing

Beschikt u over een bedrijfspand dat al wat jaren mee gaat? Of bent u beheerder van een woningcorporatie? Bent u benieuwd naar de gesteldheid van uw dak of van de daken van meerdere panden? Wilt u weten of dakrenovatie wellicht op korte termijn noodzakelijk is?

Een van onze specialisten in uw regio voert graag een professionele dakinspectie voor u uit. Op die manier krijgt u inzicht in de staat van de aanwezige dakbedekking en dakconstructies. Tijdens een controle wordt niet alleen de dakconstructie en opbouw gecontroleerd, maar vanzelfsprekend ook de waterhuishouding. Een dergelijke inspectie gaat vooraf aan dakrenovatie. Dit preventief onderzoek kan u flink wat onverwachte toekomstige kosten schelen. Onaangename verrassingen worden zo vermeden en u voorkomt dat kleine, nauwelijks zichtbare gebreken zich in de loop der tijd manifesteren tot grote, kostbare gebreken.

Toplevel-Brandbox

Toplevel biedt u:

Waarborg de kwaliteit van uw panden

De functionaliteit van de dakconstructie van uw gebouw(en) is van essentieel belang. In geval van calamiteiten krijgt u te maken met hoge kosten van allerlei aard. Uw bedrijfsvoering dient wellicht tijdelijk gestaakt te worden en mogelijk ontstaat er materiële schade. Dat wilt u toch voorkomen? Toplevel waarborgt topkwaliteit dakrenovatie in heel Holland. Nadat wij uw dakrenovatiewerkzaamheden hebben doorgevoerd, stellen wij desgewenst aansluitend een Meer-Jaren-Onderhouds-Plan (MJOP) voor u op.

En bent u van plan om uw gebouw te verduurzamen? Ook dan zijn onze specialisten u graag van dienst. Zij onderzoeken voor u de constructieve mogelijkheden, bijvoorbeeld de plaatsing van zonnepanelen.