Skip to content

Dakspecialisten in de regio Utrecht-Zeist

Bent u ondernemer in de regio Utrecht-Zeist en beschikt u over 1 of meer eigen bedrijfspanden? Dan hebben wij van Toplevel zowel goed als slecht nieuws voor u. Uit onze statistieken blijkt dat u in een van de meest regenachtige regio’s van ons land gevestigd bent. Helaas vergroot dat de kans op een dak lekkage ten opzichte van gebieden in ons land waar het minder nat is.

Goed nieuws is er echter ook. Want in Zeist nabij Utrecht, is een van onze gerenommeerde leden-dakdekspecialisten gevestigd. Dat betekent dat in het geval acute dakrenovatie nodig is, er altijd een specialist bij u in de buurt is.

Samenwerking op het gebied van totaal dakonderhoud

Daarnaast zijn er nog meer dan 10 specialisten van Toplevel die in gezamenlijkheid zorgen voor een landelijke dekking. Zij zijn in staat om snel en vakkundig op te schalen door middel van bundeling en uitwisseling van elkaars bedrijfsmiddelen en personeel. De oplossing is in geval van calamiteit daarom telkens weer razendsnel gerealiseerd.

Ook procedureel werken onze zelfstandige leden nauwgezet samen, bijvoorbeeld bij de uitvoering van een dakinspectie. U als ondernemer in de regio Zeist-Utrecht mag daarom bij ieder van onze activiteiten rekenen op een uniforme aanpak die de kwaliteit voor de volle 100% waarborgt.

Toplevel Bitumen dak

Toplevel biedt u:

Wij zorgen dat uw bedrijf in beweging blijft

Een calamiteit zoals een dak lekkage kan funest zijn voor uw bedrijf gevestigd in de regio Utrecht-Zeist. De financiële en praktische consequenties kunnen vergaand effect hebben op de continuïteit van de bedrijfsvoering. Hoewel onze leden dat snel en vakkundig voor u kunnen oplossen, is het nog beter om dergelijke situaties te voorkomen.

Vraag onze specialist om uitvoering van een inventariserende dakinspectie. Op basis daarvan kan vervolgens zowel een dakrenovatie-offerte als een offerte t.b.v. de uitvoering van dakonderhoud worden uitgebracht. Vanzelfsprekend uiterst schappelijk geprijsd.