Skip to content

Demo-dak in Eindhoven geopend

Demo-dak Toplevel Eindhoven

Wie onze materialen in het echt wil ervaren, is van harte welkom bij Toplevel Eindhoven. Het nieuwe bedrijfspand van dakAlliance is opgeleverd. Het wordt dé ontvangstplek voor Toplevel-opdrachtgevers en partners uit de hele keten. Eigenaren Koos van Dommelen en Bart van Goch nodigen iedereen uit voor een bezoek.

Hartstikke trots zijn Koos en Bart op hun nieuwe pand. Koos: ‘Ons nieuwe kantoor bestaat uit twee verdiepingen en is 350 m² groot. Het magazijn biedt nog eens 1.000 m² ruimte.’ Maar waar beide heren het meest trots op zijn, is het demo-dak.

Demo-dakterras

Bart legt uit: ‘Duurzame bouwmaterialen moet je ervaren. Op ons demonstratie dak kunnen klanten veel van onze materialen bekijken, voelen en beoordelen. Dakbedekking die CO2 opvangt bijvoorbeeld, maar ook laten we diverse mogelijkheden van permanente veiligheidsvoorzieningen zien.’

Bouwvergaderingen en flexplekken

Bouwvergaderingen en flexplekken

Sinds de opening hebben een aantal opdrachtgevers en hun klanten het nieuwe pand al weten te vinden. Alle partners mogen gebruik maken van de nieuwe faciliteiten. Koos: ‘Klanten mogen bij ons hun bouwvergaderingen houden. De flexplekken zijn al regelmatig bezet. Wanneer het zonnetje straks gaat schijnen, kunnen we ook het dakterras inzetten!’

Toplevel Eindhoven - dakAlliance

Kom langs

Wie nieuwsgierig is naar het nieuwe bedrijfspand met demo-dakterras is van harte welkom bij Toplevel Eindhoven. Het kantoor is gevestigd op het Park Forum. Bel voor een afspraak met 040 – 3030 750, dan staat de koffie klaar!