Skip to content

Een betrouwbaar bedrijfsdak in Wanssum

Wist u dat wij van Toplevel in Limburg maar liefst over 2 vestigingen beschikken die de betrouwbaarheid van ieder particulier of bedrijfsdak volledig kunnen waarborgen? Een van onze verenigingsleden is gevestigd in Wanssum en richt zich van daaruit onder andere op het gebied Noord- en Midden-Limburg. Bij deze dakspecialist kunt u terecht voor:

periodieke dakinspectie en dakonderhoud;
het verhelpen van calamiteiten zoals een acute dak lekkage;
complete dakrenovatie.
 

Niets is zo vervelend voor u als ondernemer wanneer uw bedrijfsvoering stagneert als gevolg van wateroverlast door dakcalamiteiten. Daarom is er Toplevel.

Toplevel Wanssum draagt ook bij aan uw bedrijfsmatige verduurzaming

Bij de dienstverlening van een dakspecialist denken de meeste ondernemers vooral aan het verhelpen van een dak lekkage. Vanzelfsprekend kunt u bij ons terechts in geval van calamiteit. Maar voorkomen is beter dan genezen en waterschade heeft vergaande gevolgen. Doe daarom ook preventief een beroep op onze expertise.

Als duurzaam ondernemer heeft u bijvoorbeeld waarschijnlijk ook plannen voor een meer energieneutrale bedrijfsvoering. Door het plaatsen van zonnepanelen op het dak van uw bedrijf is dat snel geregeld. Maar vraag in zo’n geval onze lokale specialist om vooraf een dakinspectie uit te voeren. Op die manier wordt bepaald of de dakstructuur bestand is tegen de extra belasting. Is dat niet zo dan kan dakrenovatie worden uitgevoerd waarbij uw dakbedekking wordt verstevigd.

Toplevel dakinspectie

Toplevel biedt u:

1 team, 1 taak

De dakspecialisten van Toplevel, en zo ook onze professional in Wanssum, hebben de krachten gebundeld om als onafhankelijke partners een topkwaliteit dienstverlening te kunnen garanderen. Zij helpen elkaar door heel het land met expertise en het leveren van mankracht en materialen in geval van calamiteit. Op die manier kunnen zij iedere acute dak lekkage op korte termijn verhelpen en zelfs een 24-uurs calamiteitenservice aanbieden.

Ook de diensteverlening op het gebied van preventief dakonderhoud is in samenwerking echter optimaal geprofessionaliseerd. Onze specialisten, die weten wat ze doen. Schakel ze in omwille van de continuïteitvan uw bedrijf.