Skip to content
Uw DAK boven alles,
en daarom beloven wij u…

Uw dak boven alles

U bent ondernemer, facilitair manager van diverse locaties of beheerder van een woningcorporatie. Onder uw dak worden deals gesloten, operaties uitgevoerd of studenten opgeleid. Wanneer er iets mis is met uw dak, wilt u dan ook dat dit zo snel mogelijk wordt verholpen.

Met enthousiaste vakmensen verspreid over het hele land staan we 24 uur per dag voor u klaar. Zodat uw problemen, onze uitdagingen worden.
Daarom plaatsen wij van Toplevel uw dak boven alles.

onderhoud-icoon-wit
Onderhoud
Check-en-advies
Inspectie & Advies

Calamiteiten

Een lekkage of wateroverlast ontstaat altijd op een onhandig moment. Net na vijven, in het weekend of ’s avonds. Om verdere schade te voorkomen, heeft u snel een vakman nodig. Toplevel heeft een netwerk van ruim 300 dakdekkers. Onze vakmensen van de calamiteitenservice zijn de beste uit hun regio en zorgen samen voor een landelijke dekking. Ook buiten kantoortijden, ‘s avonds en in het weekend. Uw dak gaat boven alles. Daarom zijn wij ter plaatse voordat uw emmer vol is.

24/7 lekkage melden

Organisaties kunnen alle voorkomende daklekkages 24/7 hier melden of telefonisch via 085 – 07 110 62. Vanuit het centrale aanspreekpunt wordt uw melding, in overleg met u, doorgezet naar de meest gunstige Toplevel vakman in het land. Bij grote problemen, indien noodzakelijk, kan er binnen 1 uur een heel team van dak-specialisten op uw stoep staan. Door onze goede samenwerking met verschillende leveranciers en fabrikanten, beschikken wij altijd over de juiste materialen. Uw probleem wordt snel, veilig en vakkundig opgelost. Om problemen te voorkomen in de toekomst adviseren wij u, na het oplossen van de calamiteit, over vervolgstappen en preventief onderhoud.

Onze calamiteitenservice biedt u:

Onderhoud

Onderhoud is behoud. Het verlengt de levensduur van uw dak en voorkomt vervelende lekkages. Goed onderhoud draagt ook bij aan de beheersing van exploitatiekosten. Dat is een hele zorg minder.

Conditie van uw dak meten

Tijdens het onderhoud controleren de Toplevel vakmensen uw dak aan de hand van een checklist. Daarbij wordt het dak ook ontdaan van ongewenste vervuiling. De visuele inspectie brengt mogelijk ook gebreken aan het licht. Kleine preventieve herstellingen worden dan direct uitgevoerd. Na de uitvoering van het onderhoud ontvangt u een rapportage van de werkzaamheden en een eventueel correctievoorstel. Optioneel kan het onderhoud uitgebreid worden met een Toplevel NEN2767 scan. Deze geeft u extra inzicht in de conditiescore. De meetresultaten registeren wij online zodat u altijd de actuele status van uw dak kunt inzien.

onderhoudservice kan bestaan uit:

Inspectie & Advies

Wilt u weten hoe het dak van uw bedrijfspand ervoor staat? Een dakinspectie geeft inzicht in kwaliteit van uw dakbedekking. Hiermee voorkomt u verrassingen. Kleine gebreken kunnen namelijk, als u er niets aan laat doen, later voor grote problemen zorgen.

Een goed beeld van uw dak

Meten is weten. Een gecertificeerde Toplevel dakspecialist bepaalt persoonlijk de conditie van uw dak volgens de NEN2767 norm. De inspectie geeft u een goed beeld van de staat van uw dak. Als beheerder of eigenaar krijgt u inzicht in: onderhoudsplanning, preventief of correctief onderhoud en eventueel schadeherstel. Met het MeerJarenOnderhoudsPlan (MJOP) kunt u de onderhoudsbudgetten voor de lange termijn inschatten. Ook de veiligheid op het dak wordt nauwkeurig beoordeeld. Onderhoud dient veilig te worden uitgevoerd, dat lijdt geen enkele twijfel. De Toplevel specialist beoordeelt hoe het op uw dak gesteld is met de randvoorwaarden voor veilig werken.

De dakinspectie kan bestaan uit:

Over Toplevel

Onder uw dak worden deals gesloten, operaties uitgevoerd of studenten opgeleid. Wanneer er iets mis is met uw dak, wilt u dan ook dat dit zo snel mogelijk wordt verholpen. Daarom plaatsen wij van Toplevel uw dak boven alles. Onze enthousiaste vakmensen, verspreid over het hele land, zijn 24 uur per dag voor u beschikbaar. Zodat úw problemen, ónze uitdagingen worden. Wij zijn er vóórdat uw emmer vol is.

Wie zijn wij

Toplevel is een vereniging van 14 dak-specialisten uit heel Nederland. Onze gecertificeerde vakmensen zijn de besten in hun regio en zorgen samen voor een landelijke dekking. Sinds 1990 bundelen wij onze krachten om u de snelste, beste service en dak-systemen aan te bieden voor een optimale prijs. Samen tillen wij dak-onderhoud naar een hoger niveau. Toplevel bedrijven zijn VCA gecertificeerd en beheren hun kwaliteit volgens het KOMO proces certificaat (BRL4702).

Toplevel biedt u:

Dakspecialisten

   Contact

   Telefoonnummer
   Adres

   Nijverheidsweg 30, 1948 PV, Beverwijk

   Contact