Skip to content

Inspectie dakbedekking

De specialisten van Toplevel raden inspectie van uw dakbedding van harte aan bij bedrijfspandeigenaren of facilitair managers. Laat periodiek uw dak inspecteren, dat voorkomt een hoop narigheid.

Dakcalamiteiten kunnen ernstige gevolgen hebben voor de voortgang van uw bedrijfsvoering. Niet alleen is er dikwijls sprake van stagnatie, ook kan er bijvoorbeeld waterschade ontstaan aan roerende goederen. De kosten voor het herstellen van stormschade aan uw dak zijn bovendien vaak hoog. Voorkom dat en vraag een van de specialisten van Toplevel om preventief een inspectie van uw dak uit te voeren. Dan weet u hoe uw dak ervoor staat.

Een vakman van Toplevel komt langs om uw dak te inspecteren

Inspectie van uw dak biedt u inzicht in de kwaliteit van uw dakbedekking. Dat voorkomt verrassingen. Tijdens het uitvoeren van de inspectie zal onze specialist bovendien direct kleine gebreken verhelpen en vuiligheid verwijderen. Dat soort preventieve handelingen voorkomt erger in de toekomst.

De inspectie van uw dak (of daken) wordt verzorgd door een van onze gecertificeerde dakspecialisten volgens de NEN2767 norm. Daarin worden onder andere de volgende aspecten meegenomen:

  • Toetsing van de staat van de bouwkundige dakconstructie en opbouw.
  • Beoordeling van de bouwfysische aspecten.
  • Vergaande controle van de waterhuishouding.
  • Vaststelling van de veiligheid voor betreding van de daksectie.

Wilt u zonnepanelen aanbrengen op het dak van uw pand? Ook dan is het verstandig om een professional uw dak vooraf te laten inspecteren. De bestendigheid voor de aan te brengen voorzieningen wordt dan objectief getoetst.

Toplevel-Brandbox

Toplevel biedt u:

Wie is Toplevel?

Toplevel is een vereniging van meerdere onafhankelijke dakspecialisten uit heel Nederland. Onze leden hanteren uniforme procedures bij de uitvoering van de inspectie van ieder dak. U bent dus van kwaliteit verzekerd. Samen realiseren wij een landelijke dekking. Dat is ook handig wanneer u beschikt over vastgoed op meerdere plekken in het land.

Er is altijd een specialist van Toplevel in uw buurt om uw dakproblemen acuut te verhelpen.