Skip to content

Kosten dakrenovatie

Daken in Nederland krijgen behoorlijk wat te voorduren. De klimaatverandering is daar debet aan. Denk aan het toenemend aantal krachtige stormen, monsterlijke regenbuien en soms zelfs golfbalgrote hagelstenen. Als gevolg van zulke weersomstandigheden kunt u te maken krijgen met acute en omvangrijke herstelnoodzaak en dito kosten. Dakinspectie vooraf zorgt er echter voor dat uw dak in goede conditie blijft en zelfs de meest extreme omstandigheden zal weten te doorstaan.

Kosten renovatie plat dak

Door sneeuw en regenval krijgt met name een plat dak veel te verduren. Lekkage of instorting zijn dan reële gevaren en de kans dat zich iets dergelijks voordoet wilt u verkleinen om meerdere redenen. De veiligheid van de gebruikers van uw gebouw staat daarbij vanzelfsprekend voorop. Maar bent u ondernemer, dan brengt ook de stagnatie van uw bedrijfsprocessen in geval van calamiteiten hoge kosten met zich mee. Voorkom dat!

Als u geen kennis hebt omtrent de toestand waarin uw dak momenteel verkeert, is het aan te raden om een dakinspectie te laten uitvoeren. Dat kan bij Toplevel tegen beperkte kosten. Een van onze gecertificeerde specialisten toetst de daksituatie dan aan de NEN2767 norm. Op basis daarvan kunnen de noodzakelijke werkzaamheden voor renovatie van uw plat dak in beeld worden gebracht. Ook een raming van de noodzaak tot toekomstig onderhoud wordt dan gemaakt.

Toplevel-Brandbox

Toplevel biedt u:

Toplevel: úw vaste partner op het dak

De leden van Toplevel zijn stuk voor stuk gecertificeerde dakdekkers met verstand van zaken. Zij kunnen het tarief van uw dakrenovatie vooraf goed in beeld brengen. Daarnaast kunt u hen inschakelen voor periodiek onderhoud, om zo ook in de toekomst de levensduur van uw dak te verlengen. Ons doel is om de exploitatiekosten voor uw pand zo beheersbaar mogelijk te maken. De intensieve samenwerking tussen onze onafhankelijke leden stroomlijnt onze bedrijfsprocessen, bespaart kosten en reduceert inkooptarieven. Daar profiteert u als dakeigenaar optimaal van.

Benieuwd naar onze serviceverlening? Vraag direct een dakinspectie aan. Uitvoering daarvan is de kosten absoluut meer dan waard!