Skip to content

Lekkage schuin dak verhelpen

Lekkage aan een schuin dak is over het algemeen iets minder urgent dan wanneer uw pand of utiliteitsgebouw over een plat dak beschikt. Het regenwater loopt immers direct van het hellend dak af en blijft er niet op staan, zoals in geval van een horizontaal georiënteerd dak. Bij de lekkage van zo’n dak is dan ook altijd spoed geboden.

Afhankelijk van het type dakbedekking kunnen er meerdere oorzaken zijn. Wellicht liggen er dakpannen op uw schuin dak en is er een verschoven, bijvoorbeeld als gevolg van storm. Omdat uw medewerkers morgen alweer vroeg voor de deur staan wilt u lekkage aan uw dak natuurlijk snel verholpen hebben.

Lekkage schuin dak: ga niet zomaar zelf aan de slag

Niet zelden roepen klanten de hulp van een van onze Toplevel-specialisten in pas nadat ze zelf al aan de slag zijn gegaan met de acute reparatie van een lekkage. Zeker wanneer sprake is van een hellend dak dan bestaat daarbij een reële kans op valgevaar met alle gevolgen van dien. Laat veilige reparatie daarom over aan een van de daartoe volledig uitgeruste leden van onze vereniging. Binnen ons collectief bundelen onze leden hun krachten om een optimale, snelle maar betaalbare dienstverlening aan u te kunnen bieden.

Is er bij de reparatie van de lekkage van uw dak spoed geboden, dan gaat menigeen zelf aan de slag. Door het dak te betreden, onderdelen te verplaatsen of los te trekken kunt u echter meer schade aanrichten. Dan raakt u van de regen in de drup.

toplevel-dak

Toplevel biedt u:

Lekkage aan dak in korte tijd te repareren

Alleen door samen te werken weten de commercieel onafhankelijke dakspecialisten van toplevel de beste razendsnelle service te bieden. Die samenwerking heeft betrekking op het delen van expertise, arbeidskracht, voorraad en overhead. Daar profiteert u op alle fronten van.