Skip to content

Meer rendement van uw dak

Voor veel bedrijven is het een dak de overkapping van hun bedrijfsactiviteiten. Belangrijk is dat die ten alle tijden door kunnen gaan. Maar wist u dat er nog zoveel meer kan met uw dak? Toplevel adviseert u graag.

Daken bieden ongekend veel mogelijkheden. Platte of schuine daken; de specialisten van Toplevel adviseren u graag over de mogelijkheden om meer rendement te halen uit uw dak. Van duurzame daken met zonnepanelen tot groendaken en innovatieve parkeerdaken. Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden. Onze Toplevel specialisten bij u in de buurt, adviseren u graag!

Energie opwekken met zonnepanelen

Zonne-energie inzetten voor het opwekken van elektriciteit of warmte wordt steeds interessanter. Door het toenemende rendement van de panelen, dalende aanschafkosten en stijgende energieprijzen. De gemiddelde terugverdientijd is zo’n 6 tot 10 jaar. Bovendien profiteert u ruim 25 jaar van het rendement dat uw installatie oplevert. Wij adviseren u graag over de panelenkeuze, de hoeveelheid op te wekken energie en ondergrond. Voor bedrijven zijn er diverse fiscale aftrekmogelijkheden of regelingen zoals SDE+.

Meer parkeerplek op uw dak

Met name in stedelijke gebieden is er steeds minder parkeergelegenheid. Een parkeerdak biedt dan uitkomst! De vakmensen van Toplevel hebben ruime ervaring in het aanleggen van dakbedekkingssystemen zodat uw medewerkers of bezoekers kunnen parkeren op het dak. Benieuwd of dit mogelijk is op uw dak? Wij adviseren u graag.

Groendaken: Een beter milieu begint op het dak!

Tuindaken zijn beter voor het milieu. Ze zorgen voor opvang van fijnstoffen, waterbuffering, hebben een isolerende werking en zijn mooi om te zien. Daarbij verbeteren tuindaken het milieu en de biodiversiteit, verlengen de levensduur van daken en werken isolerend qua binnentemperatuur en geluid. Weten wat wel en niet kan? Wij informeren u graag.