Skip to content

Plat dak reparatie door Toplevel.nl

Wat de activiteit van uw bedrijf of instelling ook is, die activiteit zal plaatsvinden onder een dak. Een dak dat uw medewerkers beschermt en zorgt dat ze droge voeten behouden. Is daar iets mis mee dan stagneert de totale bedrijfsvoering. In geval van een lekkage aan uw plat dak is de voortgang van uw activiteiten direct in gevaar. U kunt de kwaliteit niet meer waarborgen en bovendien kan gevolgschade ontstaan als gevolg van wateroverlast bij een regenbui. Het is dan belangrijk dat u over een partner beschikt die dit acuut kan verhelpen. Toplevel is die partner.

Acute service ter reparatie van elk plat dak

Toplevel is geen bedrijf maar een vereniging. 14 dakspecialisten uit heel Nederland hebben de krachten binnen die vereniging gebundeld om landelijke dekking te kunnen garanderen. Wat zij met elkaar gemeen hebben is dat ze stuk voor stuk gerund worden door gecertificeerde vakmensen, de beste vakkundigen in hun specifieke regio. In geval van een lekkage aan uw (plat) dak is er altijd een specialist van Toplevel in de buurt om dit binnen afzienbare tijd te komen repareren.

De centrale helpdesk van Toplevel is 24 uur per dag bereikbaar. Want zoals u zult merken, een lekkage aan uw plat dak doet zich altijd buiten kantooruren voor. Net na vijven of in het holst van de nacht. Om te waarborgen dat uw personeel morgenvroeg weer ongestoord aan het werk kan, biedt Toplevel een hoogwaardige calamiteiten service.

dakspecialisten

Toplevel biedt u:

Zelfs mogelijkheden ten behoeve van 1 uurs service

Soms kan het probleem wel even wachten, maar soms moet plat dak reparatie gewoonweg direct plaatsvinden om ernstige gevolgschade met catastrofale financiële gevolgen te kunnen voorkomen. Indien dat nodig is kunnen we bij Toplevel razendsnel opschalen, zelfs al binnen het uur. Vanuit verschillende van onze leden kunnen specialisten worden ingezet om het probleem snel te verhelpen. Via ons ledennetwerk zijn bovendien altijd de juiste materialen voorhanden om de reparatie van uw plat dak uit te kunnen voeren.

Toplevel! Dat biedt nog eens zekerheid.