Skip to content

Razendsnelle lekkage reparatie van uw plat dak

Anders dan bij woningen het geval is, beschikken bedrijfs- en utiliteitsgebouwen in de regel niet over een aflopend dak, een zogenaamd zadeldak. In de meeste gevallen is sprake van een plat dak dat is voorzien van een afwateringssysteem. Het regenwater blijft staan op het dak en wordt langzaam afgevoerd via de goten. Snelle reparatie van de dakbedekking van een plat dak is vaak dan ook essentieel om te voorkomen dat er water in het pand binnendringt. Dat kan immers zorgen voor fikse schade aan voorraden, materialen en inventaris.

Staan uw medewerkers morgenvroeg alweer aan de poort om aan de slag te gaan? Ook dan wilt u vanzelfsprekend dat plat dak lekkage reparatie in een oogwenk kan plaatsvinden.

Toplevel kan uw plat dak lekkage repareren, vliegensvlug en vakkundig

Binnen onze ‘club’ hebben zich een groot aantal specialistische dakdekkers verenigd om de beste service door het hele land te kunnen bieden. Stuk voor stuk zijn zij gespecialiseerd en vakkundig, maar dat zijn er meer. Wat de samenwerking tussen onze in commerciële zin onafhankelijke leden zo uniek maakt? We noemen een aantal voordelen voor u:

  • Wij bieden landelijke dekking. Er is altijd een aangesloten lid bij u in de buurt dat uw plat dak lekkage kan komen repareren;
  • Materiaaltekort? Niet bij ons want wij wisselen onze voorraden met elkaar uit om de beste en snelste service te kunnen bieden;
  • Is het essentieel dat reparatie van de lekkage van uw plat dak binnen het uur wordt uitgevoerd, dan bundelen wij onze krachten.
Toplevel-Brandbox-Onderhoud

Toplevel biedt u:

Allround dakservice

Onze calamiteitenservice is uitmuntend en biedt u zekerheid ten aanzien van snelle reparatie van de dakbedekking van uw plat dak. Maar als wij u een tip mogen geven, wacht dan niet totdat het fout gaat. Ieder van onze leden biedt namelijk ook uitstekende preventieve service. U kunt bij hen terecht voor inspectie en advies. Ook kunt u een onderhoudscontract afsluiten. Dan wordt u nooit en te nimmer onaangenaam verrast.