Skip to content

Reparatie bitumen dak door Toplevel

Bitumen worden, afgezien van toepassing in asfalt, veel gebruikt voor de realisatie van daken. Tien procent van de totale productie wordt hiervoor aangewend. Bitumen zijn zo geschikt voor draadakbedekking, omdat ze zulke goede waterdichte eigenschappen hebben en weerbestendig zijn. Op die manier worden met name platte daken waarop water kan blijven staan, waterdicht gemaakt. Desondanks zal men zo nu en dan kampen met lekkage van een bitumen dak. Toplevel is er dan om dat op te lossen.

Lekkage bitumen dak: zo verholpen

Een bitumen dak is relatief prijsvriendelijk te realiseren en  kent toch een lange levensduur, een goede bestendigheid en is daardoor betrekkelijk onderhoudsvriendelijk. Het is echter mogelijk dat zich zo nu en dan scheuren vormen in het dak, als gevolg van temperatuurwisselingen. Deze kunnen dan snel en gemakkelijk door een van de specialisten van Toplevel worden gerepareerd. Totale reparatie is vaak niet nodig om lekkage van uw bitumen dak te verhelpen. Kampt u op enig moment met lekkages op meerdere plekken, dan is algehele renovatie in plaats van lokale reparatie van uw bitumen dak aan te bevelen. Door de organisatorische grootschaligheid is Toplevel in staat om daarvoor een aantrekkelijke prijs te berekenen.

dakspecialisten

Toplevel biedt u:

Allround dakspecialisten

Onze organisatie bestaat uit een samenwerkingsverband van uniform werkende dakdekkersbedrijven met landelijke dekking. Zij dragen niet alleen zorg voor de reparatie van uw bitumen dak maar ook voor inspectie, onderhoud, reparatie en renovatie van andersoortige dakconstructies. Beschikt u over een landelijk netwerk van vastgoed dan kunt u het dakbeheer daarvan eenvoudig bij ons onderbrengen.

Eén aanspreekpunt, één werkwijze, landelijke dekking. Dat is nog eens goed geregeld.