Skip to content

Storm schade aan uw dak

Vreest u als eigenaar van het pand van uw organisatie – of dat nu een bedrijf, een VVE of een corporatie is – ook wel eens voor schade aan uw dak door storm? De afgelopen jaren zien we een toename van de stormkracht in Nederland. Het is ook bekend dat klimaatverandering tot extremere weersomstandigheden leidt. Ook recent deed zich met ‘Eunice’ weer een storm voor met windsnelheden tot windkracht 10. U kunt zich wel voorstellen welke effecten dergelijke windstoten hebben op de gemiddelde dakconstructie.

Dakschade door storm

We zien met enige regelmaat beelden van gebouwen in Nederland die als gevolg van harde wind van hun dak ontdaan worden. De realisatie van een kostbare, totale dakrenovatie is dan noodzakelijk. Ook zullen er flinke beschadigingen ontstaan aan de roerende goederen die zich in die panden bevinden. Bovendien is een pand waarbij sprake is van stormschade tijdelijk niet bewoonbaar of kan het niet gebruikt worden voor zijn ‘zakelijke’ functie.

Toplevel is er om dat allemaal te verhelpen en te voorkomen. Ons netwerk van gerenommeerde en gecertificeerde dakdekkersbedrijven staat in heel Nederland dag en nacht tot uw dienst. In geval van schade door storm aan uw dak zijn wij in staat om snel op te schalen en dit in een oogwenk te verhelpen.

Toplevel-Brandbox

Toplevel biedt u:

Voorkomen is beter dan genezen

Wij bieden echter ook een alternatief en dat is het voorkomen van stormschade aan uw dak of daken. Vraag een van onze specialisten om een vakkundige schouw uit te voeren om zo uw daksituatie helder in beeld te brengen. Op basis daarvan kunnen wij dan een onderhoudscontract op maat aanbieden. Dat waarborgt dat uw dak stormbestendig blijft.

Onze landelijke dekking zorgt ervoor dat u het dakbeheer van uw totale vastgoedportfolio bij ons kunt onderbrengen. Dat is nog eens handig!