Skip to content

Stormschade dak: Toplevel verhelpt het razendsnel

Als organisatie voert u uw activiteiten uit vanuit uw vertrouwde pand dat uw bedrijfsvoering faciliteert. Uw pand, dat staat normaliter als een huis. Vandaar ook dat de klap hard aan komt wanneer uw huisvesting u ineens in de steek laat. Stormschade aan het dak van uw pand kan bijvoorbeeld zorgen voor wateroverlast. Niet alleen moeten uw mensen dan hun werkzaamheden dikwijls neerleggen. Vaak bestaat er reëel gevaar op permanente beschadiging van voorraden, inventaris en kostbaar materieel. Toplevel is er in die situatie om u te helpen. Onze specialisten helpen u figuurlijk uit de brand. Letterlijk betekent dat echter dat ze zorgen dat u juist droge voeten houdt.

Stormschade komt altijd ongelegen

Calamiteiten vinden zelden tussen 9:00 en 17:00 uur plaats. Storm heeft namelijk geen negen tot vijf mentaliteit. Stormschade kent bovendien vele gezichten. Het meest kwetsbaar is dikwijls de dakbedekking van uw pand. Die wordt niet alleen door harde wind, overmatige regenval of een dik pak sneeuw of hagel beschadigd. Stormschade aan het dak van uw bedrijfsgebouw kan ook ontstaan doordat bomen naast uw pand omvallen of grote takken afbreken en op het dak landen. Stormschade kan enorme financiële gevolgen hebben. Het is dan ook raadzaam om direct actie te ondernemen zodra u constateert dat daar sprake van is. Tref eerst noodvoorzieningen en maak daarna direct foto’s van de ontstane schade. Vervolgens belt u een van de specialisten van Toplevel die uw problemen in no-time komt verhelpen.

Toplevel-Brandbox

Toplevel biedt u:

Hulp is al onderweg

14 individuele vakspecialisten bundelden in het initiatief Toplevel hun krachten om u van optimale dienstverlening te kunnen voorzien. Gezamenlijk realiseren zij niet alleen landelijke dekking, maar kunnen ze ook razendsnel opschalen indien dakgerelateerde stormschade moet worden verholpen. Zowel qua arbeidscapaciteit als expertise maar ook op het gebied van de beschikbaarheid van materialen ondersteunt iedere deelnemer in ons initiatief het collectief.

Toplevel zorgt ervoor dat uw dakgerelateerde problemen razendsnel verholpen zijn. Zodat u verder kunt en nog meer schade voorkomen wordt.