Toplevel Boxtel – Innodak

Innodak

Innodak is al meer dan 85 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van degelijke dakrenovaties, nieuwbouw projecten en dakonderhoud.

Gezien onze ruime ervaring en vakkundigheid zijn wij in staat voor elk dakproject een gedegen en praktijkgericht advies op te stellen vanuit onze vestigingen in Boxtel of Amsterdam.

Innovatief  zit al in naam Innodak daarom zijn wij innovatief als het gaat om de toepassing van materialen en oplossingen. Gebouwen worden complexer, dus ook het dak. lastige detailleringen zijn voor ons een uitdaging die wij graag aan gaan.

Het eindresultaat van een dakrenovatie is niet de oplevering van de dakrenovatie.

Door servicegerichte onderhouds- of prestatiecontracten af te sluiten met Innodak, wordt de gebouweigenaar ontzien in de zorg voor zijn dakonderhoud.

Onze deskundigen staan hierbij borg voor het jaarlijks reinigen, inspecteren en preventief repareren van het dak, met daarbij een gedegen advies voor korte en lange termijn

Innodak voert de bedrijfsprocessen zo duurzaam mogelijk uit. Wij bieden duurzame daksysteem aan, of het nu een groendak betreft een dak met zonnepanelen of een dak dat de lucht zuivert door doeltreffend de schadelijke NOX deeltjes uit de lucht te zuiveren.

Bij Innodak bent u hiervoor aan het juist adres.

Toplevel Boxtel | Mijlstraat 15 | 5281 LJ Boxtel