Skip to content

Vakkundig dakonderhoud in de regio Heerenveen

Bent u ondernemer in het ‘hoge noorden van Nederland’? Bent u eigenaar van een bedrijfspand of verschillende bedrijfsgebouwen in de regio Heerenveen? Ook u krijgt met de effecten van klimaatverandering te maken. En die kunnen onaangenamer zijn dan u had verwacht. Zo nemen wij als dakspecialisten waar, dat de 6.000 bedrijven die over een eigen bedrijfspand in uw regio beschikken, meer en meer met dak lekkage te maken krijgen. Onder andere de steeds hevigere regenval is daar debet aan.

Een oriënterende dakinspectie geeft zekerheid

Wanneer u door een dak lekkage uw bedrijfsproces in Heerenveen tijdelijk stil moet leggen dan heeft dat vaak enorme consequenties. Te late levering, ontevreden klanten en mogelijk beschadigd materieel. In alle gevallen gaat het om aanzienlijke kostenposten en langdurige nadelige effecten.

Toplevel is een landelijk samenwerkingsverband van diverse onafhankelijke dakspecialisten die in geval van nood altijd direct beschikbaar zijn. Op diverse gebieden slaan zij de handen ineen om bij calamiteit direct een oplossing te kunnen bieden. Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland, een van onze leden is altijd dichtbij gevestigd. Ook bij u in Heerenveen dus.

Toplevel dakonderhoud

Toplevel biedt u:

Wij waarborgen uw bedrijfscontinuïteit

Van calamiteit naar continuïteit. Heeft u het vermoeden dat uw bedrijfsdak in Heerenveen in slechte staat is? Vraag om een dakinspectie bij de specialist van toplevel. Tijdens de uitvoering wordt de staat van uw dak op gestructureerde wijze in kaart gebracht en wordt tevens basic dakonderhoud uitgevoerd. Voor de uitvoering van grotere herstelwerkzaamheden wordt vervolgens een vakkundige offerte opgesteld en uitgebracht. In geval van een zeer slechte staat van het dak van het pand waarin uw onderneming gevestigd is, kunnen wij ook een volledige dakrenovatie voor u uitvoeren.