Skip to content

Voorkom dak lekkage in Roermond

Herinnert u het zich nog: de zomer van 2021 toen er sprake was van enorme overstromingen elders in uw provincie als gevolg van zware regenval? Hemelsbreed is dat niet veel meer dan 50 kilometer bij u in Roermond vandaan. Ook in de jaren erna werd ons hele land, en de provincie Limburg in het bijzonder, meermaals getroffen door storm- en regenachtige omstandigheden.

Nu kunt u schade in geval van extreem weer niet altijd helemaal voorkomen. Maar u kunt wel voorzorgsmaatregelen treffen om te waarborgen dat uw bedrijfspand niet bij het eerste het beste buitje al onder water komt te staan. Doe dat door de dakspecialisten van Toplevel periodiek dakinspectie uit te laten voeren. Dan weet u zeker dat u de voeten droog houdt.

Periodiek dakonderhoud is van essentieel bedrijfsmatig belang

Bedrijfsmatige schade door een lekkage aan het dak van uw bedrijfspand in Roermond, kan vergaande gevolgen hebben. Daarbij kan onderscheid gemaakt worden tussen directe en gevolgschade. Met name bij zware regenval komen gebreken aan het dak aan het licht. De afwatering kan dan het hemelwater niet snel genoeg verwerken, het water hoopt zich op en vindt een weg via alle kieren en gaten. Daarbij ontstaat ook nog eens extra drukbelasting als gevolg van het gewicht van al dat water.

Het gevolg is een natte werkvloer en wellicht beschadigde machines. Om nog maar niet te spreken van het directe gevaar dat dat oplevert, bijvoorbeeld wanneer er kortsluiting optreedt. Fijn dat u de afgelopen jaren kosten hebt bespaard op dakonderhoud, maar daar krijgt u nu de rekening voor gepresenteerd. Uw medewerkers kunnen niet werken, uw klanten zijn ontevreden en u heeft hoge kosten aan het direct laten verhelpen van die acute dak lekkage. Niets dan narigheid dus.

heko-header

Toplevel biedt u:

Voorkom dat!

Toplevel is een landelijk samenwerkingsverband van dakspecialisten en beschikt ook over een vestiging in Roermond. Laat u een dakinspectie verrichten door onze lokale specialist, dan weet u direct hoe uw bedrijfsdak ervoor staat. Wij beschikken over vergaande mogelijkheden om dakrenovatie toe te passen en onze vestigingen bundelen daarbij de krachten wanneer de situatie daar qua expertise of urgentie om vraagt.

Door op de juiste manier dakrenovatie uit te laten voeren, beschikt u weer over betrouwbare, waterdichte bedrijfshuisvesting. Vervolgens kunt u als u dat wilt periodiek contractueel dakonderhoud laten verrichtendoor onze specialist, waardoor ook in de toekomst de staat van uw dak gewaarborgd is.