Skip to content

CPE leverancier van het jaar op Dakgroep-90 leveranciersdag

Leverancier van het jaar CPE

Samen staan we sterker. Dat weten de leden en leveranciers van Dakgroep-90 maar al te goed. Jaarlijks komen ze bijeen om bij te praten over de laatste dakontwikkelingen op de Dakgroep-90 leveranciersdag. We blikken terug op de editie van 2023 die plaatsvond op 13 december in het stadion van FC Utrecht: De Galgenwaard. Daar werd ook de leverancier van het jaar uitgeroepen.

Voor wie Dakgroep-90 nog niet kent, stellen we ze eerst even voor. Dakgroep-90 is een coöperatieve vereniging van toonaangevende dakaannemers. Opgericht in 1990, vandaar de 90 in de naam. De bundeling van ervaring, kennis en inkoop, gecombineerd met een landelijke spreiding, maakt Dakgroep-90 een krachtige organisatie.

Ontwikkelingen binnen en buiten de groep

De agenda van de leveranciersdag kent een aantal vaste elementen. Er wordt teruggeblikt op de hoogtepunten van het afgelopen jaar en vooruit gekeken naar de toekomst. Voorzitter Bart van Goch deelt dat het samenwerkingsverband Toplevel gestaag groeit, waarbij V&H dakbedekking uit Leeuwarden zich recent heeft aangesloten. Voor 2024 ligt de ambitie op meer en beter samenwerken tussen de Dakgroep-90 leden op het gebied van service en onderhoud. Binnenkort starten diverse leden met de gezamenlijke vakopleiding voor service- en onderhoudsmedewerkers.

Gastspreker Kristel Groenenboom

Gaspreker op de leveranciersdag was Kristel Groenenboom. Voor velen geen onbekende, deze zakenvrouw van het jaar 2022 verovert als ondernemer onze uitgelezen mannenwereld. Ze vertelde haar inspirerende ondernemersverhaal als DGA van Container Service C. Groenenboom dat zij in 2009 overnam van haar vader.

Innovatie

Om de interactie te stimuleren, werden vier leveranciers uit de zaal naar voren geroepen voor een groepsdiscussie. Wilbert Elissen van Soprema, Rob van Leeuwen van Unilin Insulation, Ron Nederhoff van Kraanverhuur Nederland en John Snijkers van Rockwool Group spraken samen over innovatie. Wat kunnen we van hen verwachten? Alle deelnemers zetten zich vol in op duurzaamheid. Denk hierbij aan het hergebruiken van grondstoffen en reductie van het gebruik van fossiele brandstoffen bij productieprocessen en logistiek.

CPE leverancier van het jaar

De dag werd afgesloten met een diner om de onderlinge banden aan te halen. Maar niet zonder de verkiezing van leverancier van het jaar. Op basis van de jaarlijkse leveranciersenquête onder de Dakgroep-90 leden, ging de eer deze keer naar Bas van Roermund van CPE. Hier kun je als dakdekker terecht voor álles wat je nodig hebt. De avond eindigde met een gezellige borrel. We kijken terug op een geslaagde dag. Tot volgend jaar!