Skip to content

Vakkundig dakonderhoud uitgevoerd door onze dakspecialist in Bodegraven

Vanuit Bodegraven, gelegen in het Groene Hart, bedient onze dakspecialist van Toplevel de gehele randstad met hoogwaardige dakservice. Zowel particuliere als zakelijke klanten profiteren van onze dienstverlening.

Toplevel Bodegraven is een van de onafhankelijke dakdeskundigen die lid is van de Toplevel-vereniging. Ons bedrijf werd al in 1985 opgericht en beschikt dus over decennialange ervaring met de uitvoering van dakinspectie, dakrenovatie en het snel en vakkundig verhelpen van iedere vorm van dak lekkage. Als onderdeel van de vereniging is ook onze vestiging in staat om 24/7 calamiteitenservice te bieden, waardoor kostbare gevolgschade bij dak lekkage kan worden vermeden.

Ook voor verduurzaming van uw woning- of bedrijfsdak

De dienstverlening van Toplevel Bodegraven in de Randstad gaat echter verder dan het uitvoeren van regulier dakonderhoud. Afgezien van het waterdicht maken en onderhouden van zowel platte als hellende daken met bitumineuze en kunststof dakbedekkingen, voert Toplevel werkzaamheden uit ter verduurzaming van daken en dakconstructies. Dakrenovatie door te isoleren speelt hierin een belangrijke rol, omdat het zorgt voor verminderde energieconsumptie.

Daarnaast realiseren wij groene daken, daktuinen en daken met een luchtzuiverende functie. Wilt u zonnepanelen op uw dak laten plaatsen? Laat onze Toplevel-vestiging in Bodegraven dan eerst een dakinspectie uitvoeren om te bepalen of uw dakconstructie daarvoor geschikt is.

heko-header

Toplevel biedt u:

Samen voor optimaal onderhoud

In het voorzien in een optimale dienstverlening t.b.v. onder andere dakonderhoud, werkt Toplevel Bodegraven niet alleen. De overige onafhankelijke vestigingen van Toplevel bedienen ieder een eigen marktgebied, maar staan toch nauw met elkaar in verbinding en helpen elkaar in de bedrijfsvoering. Denk aan de noodzaak van personele opschaling in geval van dak lekkage, of het uitwisselen van voorraad en expertise wanneer een bepaalde locatie die niet beschikbaar heeft.

Toplevel Bodegraven: een lokale dakspecialist bij u in de buurt, ondersteund door een landelijk team van gelijkgestemde vaklieden. Dat biedt zekerheid.