Skip to content

Van dakinspectie tot volledige dakrenovatie in Gameren en omgeving

Meer dan 10 dakspecialisten hebben zich verenigd in ons initiatief ‘Toplevel’. Wat u daar als ondernemer centraal gevestigd in Nederland aan heeft? Heel veel! Want uw bedrijfsvoering, die legt u niet graag stil, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van dak lekkage t.a.v. het dak van uw bedrijfspand. Niet alleen zorgt zo’n stagnatie ervoor dat uw klanten ontevreden raken. Uw personeel wordt improductief en ook kan water vanuit een lekkend dak uw materieel forse schade toebrengen.

Kies daarom voor preventief dakonderhoud t.a.v. uw bedrijfsdak, uitgevoerd door een van de specialisten van Toplevel. Een van onze leden is gevestigd in Gameren en bedient van daaruit vrijwel de gehele Randstad.

Dak lekkage of andere calamiteit? Dat hebben wij zo verholpen

Dat onze leden de krachten bundelen in het bedienen van klanten met een acuut probleem, is voor u als ondernemer een waardevolle zaak. In geval van calamiteit moet er dikwijls direct opgeschaald worden, zowel in personeel als in materieel opzicht. Kleinere dakdekkersbedrijven beschikken t.a.v. beide aspecten niet over de benodigde capaciteit. Dat betekent vertraging.

De leden van Toplevel dakinspectie, dakonderhoud en dakrenovatie beschikken in gezamenlijkheid wel altijd over de benodigde resources om u in de regio Gameren direct uit de brand te kunnen helpen. Zij staan elkaar met raad en daad bij en met zowel mankracht als materieel.

Toplevel-Brandbox

Toplevel biedt u:

Snel van probleemanalyse tot oplossing

Kies voor een preventieve aanpak met het oog op uw bedrijfsdak in Gameren. Tijdens een dakinspectie brengen wij de staat van uw dak in kaart en traceren wij de zwakke punten. Niet alleen kunnen we die verhelpen door middel van een traject van dakrenovatie. Wij kunnen u ook een maatwerk contract aanbieden ter uitvoering van preventief, periodiek dakonderhoud.

Nooit meer een dak lekkage, nooit meer dakzorgen. Over uw bedrijfspand in Gameren.